INFORMATION: Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Om klinikken på Åboulevarden

Her hos Tandlægerne John B. Nielsen & Elisabeth Riber på Åboulevarden i Aarhus kan vi klare en lang række professionelle behandlinger. Så skulle uheldet være ude, så kontakt os i dag. Vi har stor fokus på vores patienter og den altid gode behandling i de bedste omgivelser.
Vi yder det bedste overfor vores patienter, så derfor kan du altid roligt kontakte os inden for vores åbningstider, hvis du skulle have tandproblemer. Her på vores hjemmeside kan du få dig et overblik over mange af vores behandlinger, som vi kan udføre i klinikken. Skulle der være spørgsmål eller lignende til vores behandlinger, så kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe. Du finder vores oversigt øverst under "Behandlinger".
Tandklinikken på Åboulevarden 43 i 8000 Aarhus C er en moderne tandlægeklinik med mange års erfaring. Det betyder du altid er sikret professionelle og seriøse behandinger til fair priser. Vi står klar til at yde dig den bedste service. Du kan bestille tid efter kl. 8.00 alle hverdage på telefon.

En virksomhed med mange års erfaring

Tandlægerne John B. Nielsen & Elisabeth Riber arbejder efterhånden på mange års konstant, positiv udvikling. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse patienter, som er kommet igen og igen. Der er samlet en masse erfaring op på vejen, men vi er stadig 'unge' og fyldt med gå-på-mod. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, som er kommet igen og igen. Sammen med vores engagerede og kompetente medarbejderstab danner det et stærkt fundament for vores klinik.
Vi har valgt, ikke at angive priser på vores behandlinger her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af behandlingens type, omfang og kompleksibilitet. Ønsker du et prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor under "Kontakt" øverst og vi vil hurtigst muligt kontakte dig. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig.

Tandlægerne John B. Nielsen & Elisabeth Riber | Åboulevarden 43, 8000 Aarhus C | Tlf. +45 8612 0809